Thursday, October 28, 2010

Kansalaisaloite: pimppiä Henry Laasaselle



Pahoittelen alatyylistä otsikointiani. Menkööt se modernin huomiohakuisuuden ja BB-estetiikan vaalimisen piikkiin. (Tai jos sitä loukkaavaksi sanotte, kommentoin korkeintaan toteamalla Teidän yrittävän rajoittaa tuota veteraanien minulle kunniakkaasti tuomaa ja takamaa sananvapauttani.)

Henry Laasanen, tuo valtakuntamme virallinen itkijänainen, on jälleen noussut soisista syvyyksistään valistamaan meitä feministien uhasta.

Laasasen miehisiä klisheitä onnistuneesti kierrättänyt teos Naisten seksuaalinen valta julisti muutama vuodenkierto sitten esimerkiksi naisten alempien palkkojen olevan oikeutettu osa yhteiskuntarakennetta, sillä biologisen sukupuolensa ansiosta naiset pitävät hallussaan salaista asetta, "seksuaalista valtaa", jolla kiristää ja ansaita itselleen etuuksia tavalla, johon miehet eivät kykene. Näin ollen Laasanen näki aiheelliseksi tasa-arvoistaa yhteiskuntaa jättämällä naiset laillisissa rakenteissa kakkosriviin - wanhan hyvän ajan tapaan - sillä seksuaalisia palveluksiaan pihtaamalla he kuitenkin voisivat uiskennella sujuvasti urakehityksen ja muiden bonusten maailmaan.

Teoksensa sivuja Laasanen täytti hurjilla, miehet ja naiset 1-10 -numeroarvosanoin eri ryhmiin jakavilla talukoille todistellen siten, että seiskatyypin miehet saavat liian harvoin kympin naisia. (Mitä tekemistä tällä oli tasa-arvon kanssa, jäi valitettavasti tarkentamatta.)

Mutta silloin oli silloin ja nyt on nyt. Laasanen sanailee Aamulehdessä uuden annoksen kelpo salaliittoteoriaa aihealueen vinkeimmästä päästä. Tällä kertaa asia koskee Tanssii tähtien kanssa -formaattiin osallistuvaa, Vuoden pakolaisnaista Nasima Razmyaria, tämän afgaaniyhteisöltä saamaa negatiivista palautetta ja tasa-arvoministeri Wallinin hiljaisuutta Rasmyarin saaman negatiivisen palautteen edessä.

"- Feministien tavoitteena on saada valtaa Suomessa. He saavat valtaa luomalla kuvan, että suomalainen mies on väkivaltainen ja huono. Jos feministit hyökkäisivät maahanmuuttajaryhmiä vastaan, se korostaisi
suomalaisen miehen paremmuutta ja sitä, kuinka heillä on mukava suomalainen mies."



"- Joku logiikka pettää. Kun audimies Esko Kiesi sanoi humoristisia kommentteja naisista, tasa-arvoministeri Wallin ja johtavat feministit tuomitsivat hänet sovinistisiaksi."


Siinä pari kappaletta ehtaa ajankohtais-Laasasta.

Niin kiehtovaa kuin parhaimmillaan 50 -luvun USA:n kukkeinta kommunistiparanoiaa muistuttavaa Laasastelua onkaan lukea, ehdotan silti aloitettavaksi seuraavaa kansalaisliikettä:

antakaa nyt joku viimein tuolle miehelle pillua. Jos se siitä edes vähän rauhoittuisi.

No comments:

Post a Comment