Tuesday, May 10, 2011

Inhottava luonto

Se on vaarallinen paikka. Epähygieeninen. Käytöstavaton. Vaatteisiinkin tarttuu roskia. Eivätkä muurahaisetkaan usko, kun niitä komentaa suksimaan helvettiin eväistä. Ampua pitäisi.

Onneksi Ruotsissa on tämäkin asia huonommin. Suomenniemellä lentelevät paarmat päin näköä, muurahaiset suorittavat joukkoitsemurhan kevätjuhlan mehukannuun ja merimetsot syövät kesämökit saarista, mutta Ruotsissa - siellä nämä hyväkkäät hyökkäävät täydellä laidalla!

Katsokaa nyt tätäkin - miten hirvennenäsaivartaja roiskaisi toukkia naisen silmään.

Vaihtelevia maaseutupitäjiä kansoittaneena ja hygieenisen kaupunkielämänkin puolet nähneenä esitänkin tapauksen johdosta nyt seuraavia argumentteja. On vain ajan kysymys, koska debantti aiheesta on aiheellinen lahden tälläkin puolen.

1. Siis tapahtuuko tällaista oikeasti nykyaikana? Aikuisten oikeasti? Siis että hyönteiset rupeaa roiskimaan päälle ja ties mitä? Eiks nyt olekaan 2000-luku? Siis eikö näitä loisia ookaan hävitetty? Kai Partioaitta myy näille jotain karkotetta? Emmä tienny että näin voi vielä käydä. Hyi helvetti, en kyllä enää mene mökille. Vai voiks sen ympärille laittaa vaikka jonkun verkon?

2. Miksi päättäjät eivät tee mitään?!

3. Juuri tätähän ne viherpiipertäjät haluavat. Kohta nämä elukat jo syövät lapset kouluteiltä ja mun EU-tuet viedään, kun en noudata jotain ötökänsuojeludirektiiviä. Kyllä heti pistän OFFia naamalle jos minun metsiin uskaltautuu. Tai sitten kaadan sen metsän, niin ei tuokaan elukka enää kukkoile.

4. Helsingin herrat eivät ymmärrä näiden metsästyslupakysymysten päälle. Helppo se on siellä Kehä ykkösen sisällä. Tässä ei auta kuin yksi asia: hirvien kaatolupia on lisättävä. Hirvet levittävät näitä elukoita ja sitten nämä elukat käyvät ihmisten päälle. Tämä on kuulkaa turvallisuuskysymys.

5. Haha, siis se saivartaja luuli sen naisen silmää hirven sieraimeksi? No ei hei ihme että svedut on sellasta homojengiä, kai se nyt näkyy jos akat näyttää hirviltä, ha ha.

6. Oliko kyseessä varmasti pohjoismaista perua oleva hyönteinen eikä etelästä muuttanut tai siirtolaisten mukana tullut vieraslaji? Maahanmuuton riskeistä on puhuttava avoimesti.

No comments:

Post a Comment