Saturday, July 30, 2011

Achtung, dumkopfskansa - kohti todellista kansallissosialismia



Kofeiiniyliherkkyys, kehittynyt lähihistorian detaljistiikantuntemus sekä patriootti.comin kokooma takapenkin poikien villeimpiä kouluainekyhäelmiä saattavat olla vahingollinen yhdistelmä. Eivät mielenterveydelleni - se on monissa liemissä keitetty ja jalustaltaan kestäväksi havaittu - mutta yleisen huumorintajun se toisinaan altistaa peltivaurioita suuremmille osumille. Unohtakaa Elviksen verilinjastot suoraan Jeesukseen Kristukseen ja ne ontot maapallot - täältä paukkaa salaliittoa täyslaidallisen edestä.

Patriootti.comin tarrakolonna painaa kypärät korvilleen ja antaa soittaa armotta. Kansallissosialismi ei ole äärioikeistoa. Breivik todistetaan aukotta "rasismia vastustavaksi ja äärijuutalaisuutta kannattavaksi kapitalistiseksi vapaamuurariksi." Kansallismielinen tai oikeistolainen? "Ehdottomasti ei!" Viherstalinistinen media taas toimittaa gulagperinnettään "valjastamalla terrori-iskut osaksi valkoisten pohjoismaalaisten vastaista kampanjaa". (Onneksi Vienan porteilla sentään poikas valveil' on.)

Tunnustan viihtyneeni paremmin Pekka Siitoimen natsilarpin parissa. Siinä menossa sentään kukki aito showmiehen perinne ja takametsien luova surrealismi. Arjalaistakin lupasi olla ampumatta.

Yhtä kaikki ja poikki ja poikkaisusta asiaan. Mitä se Lakatkaa nyt, perkeleet, solvaamasta äärioikeiston saavutushistorian kukkeinta ruusua. Vihapolitiikan kruununjalokiven ohella kansallissosialismi oli kasvissyöntiä, päihteettömyyttä, Hugo Bossin nahkatakkeja, miesatleettisia kuvakokoelmia ja muuta yleistä homostelua.

Joka itsensä kieltää, se itseään vihaa?

Lopun esteettisen bonuspisteen raati langettaa sivuleiskaa somistavalle vaalealle tyttölapselle EU-rahoitteisella viljapellolla. Paradoksaalisuudessaan se pääsee miltei samoihin lukemiin Suomen Sisun viikinkikilpeä heiluttavan elovenaladyn kanssa.

Hipaisusta ei oteta. Mitäs siitä, ettei Suomenniemen väestössä liiemmin viikinkiyhteyksiä podettu ja kansallissosialistitkin rotuluokittavat väestön slaavilaisiksi pallopäiksi ja seka-avioliittoihin kelpaamattomaksi geenijätteeksi.

3 comments:

  1. Tuon tekstisi pari viimeisintä kappaletta ovat hieman hämärämpiä kuin muut yhteensä. Miksi näiden pitäisi hakea minkäänlaisia viikinkiyhteyksiä, koska suomalaiset olivat sentään niitä harvoja soturikansoja jotka löivät viikinkejä takaisin merelle, tai tunnustaa joitain 40-luvun kyseenalaisia tutkimuksia suomalaisista?

    Kyllähän tuo lisäämäsi kuva, perin valkoisesta tyttölapsesta, juurikin kuvastaa sitä nykyisen järjestelmän myötä katoavaa aitoa suomalaisuutta.

    ReplyDelete
  2. Afrikasta se tuokin natsityttönen on tullut 50000 vuotta sitten. Olen Afrikkalainen. Olet Afrikkalainen. Natsi on Afrikkalainen.

    ReplyDelete
  3. Otan mielelläni vastaan todistemateriaalia suomalaisesta soturikansasta, joka "löi viikinkejä takaisin merelle". Toistaiseksi voimissaan oleva historiankirjoitus kun on ollut kyvytön sellaista datamusta löytämään.

    Hämäryys on kunniakysymys, joka suojelee psyykettäni järjettömyyden halogeenispoteilta. Ymmärtää metaforan ken tahtoo.

    ReplyDelete